Flormar Terraccota Blush-On: Touch of Apricot and Golden Peach

By Pandasmakeup - 16:29

Hi, everyone!
В тази публикация ще ви представя два продукта от любима моя категория- ружовете!!! Освен това са и на една от любимите ми ниско бюджетни марки- Flormar.
За Flormar  с две думи мога да кажа, че си заслужават парите, които наистина не са много . Качеството е по-високо от цената, която плащате за по-голямата част от козметиката им (лично мнение). Винаги съм била доволна, малко доволна или по-скоро доволна, но никога не доволна от покупките си. За не знаещите- бранда е турски. Толкова за тях тук.
А сега нека ви представя и героите на днешната публикация: Flormar Terracota Blush-On in Golden Peach (№46) и Flormar Terracota Blush-On in Touch of Apricot (№43).

Terraccota ружовете на Флормар са от по-луксозната им серия, като цената им е двойно по-голяма от тази на обикновените им ружове. Можете да ги закупите за около 12 лв във всяка дрогерия и в по-голямата част от козметичните магазини. Притежавам 3 теракотени ружа, като единият е бронзър+хайлайт и за него ще ви разкажа в отделна публикация ( бронзърска :) ).

със светкавицa



За тази цена получавате 9 гр. продукт, който, повярвайте, ще ви стигне за цяла вечност.
Опаковката е пластмасова, стабилна и с нищо не впечатлява. Има прозрачно прозорче, през което се вижда цвета и малко огледалце вътре. Ако имате навика да си оправяте грима през деня (какъвто аз почти нямам), вероятно ще ви бъде полезно.

Blush-On in Touch of Apricot: това е ружът, с който можете да се превърнете в матрьошка за секунди. Толкова е пигментиран и наситен. Трябва да се взима с максимално лека ръка и да се блендва много добре. Разпрашаване няма. Финишът е сатенен, въпреки, че в тесктурата има доста блестящи частици- ситни. Нанесен веднъж върху кожата, не се набиват на очи въобще. Напротив- много приятно освежават кожата. Траен е- седи си на мястото.
Държа да отбележа и че никакъв Apricot не е това, а си е жив Orange. Въпреки, че самата пудра е мозайка от 3 цвята- кафяв бронз, светъл хайлайт в оранж и тъмен оранж За дамите с огнена коса, би бил много подходящ, а за вечерно излизане още повече. Харесвам цвета страшно много, но за съжаление не е сред често носените от мен. Някак прекалено крещящ ми идва, но често му се радвам, защото цвета е уникално красив.


Blush-On in Golden Peach: тук по-трудно може да прекалите с количеството. Също е супер пигментиран и "мазен" на пипане. За характеристиките му бих могла да кажа почти същото като за Touch of Apricot- не се разпрашава, блендва се добре, траен е, има сатенен финиш, но блестящи частици се наблюдават значително по-малко. Като цвят е доста по-дискретно прасковено-бронзово. Харесвам го и го нося в ежедневието си.





В заключение- качествен и харесван от мен продукт, предлага се общо в 9 цвята, ако може да се съди по официалният сайт на марката. В дрогериите обаче можете да намерите 6, като всички имат тестери.

Благодаря,че ме четете! <3



















UPDATE!!! Понеже някой е споменал статията във форум и е нарекъл снимките ми ужасни (така е), без да пипам поста, прилагам по-долу снимки от DSLR апарат :) 






  • Share:

You Might Also Like

9 коментара

  1. Добре звучи, ще ги пробвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще останеш доволна. Обикновената им серия не са никак лоши също, планирам едно ревю и за тях скоро :)

      Изтриване
  2. На Флормар имам Terracota blush on ,която е в една бяла опаковка. Имам кратко ревю за нея в блога...Страаахотен продукт. Толкова красив цвят :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, те всички са си Terracota blush on, но всъщност май старите им опаковки бяха бели. Аз също имам един бронзър от тази серия с бяла опаковка, старичък е. Би ли дала линк с ревюто , за да му хвърля едно око? :))

      Изтриване
    2. http://beglamorous93.blogspot.com/2014/07/flormar-terracotta-blush-on-43.html

      Ето това е линкът към моето ревю.Оказа се,че и аз имам номер 43. Страхотеен продукт :))

      Изтриване
  3. Нямам почти нищо на Флормар. Ружове наистина изглеждат много добре, чела съм добри отзиви и за тези от обикновената им серия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Le Soleil, днес и вчера използва два от обикновената им серия и наистина няма да съжаляваш. Супер пигмент и издръжливостта е задоволителна. Не знам дали има друга ниско бюджетна марка, която да хваля повече :)))

      Изтриване
  4. Този светлия ще си го взема... :)
    Аз имам два двуцветни на Flormar и много си ги харесвам.

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)